* campuri obligatorii

Detalii Pret

* campuri obligatorii

* campuri obligatorii

Cars2Go isi propune sa fie mai mult decat o simpla firma de inchirieri masini.
Oferim Inchireiri auto Bucuresti, inchirieri auto otopeni, cit si transfer aeroport Bucuresti, transfer aeroport otopeni, sofer personal, transferuri in Romania, inchirieri masini pe termen lung, fleet management.
Obiectivul nostru este sa le oferim clientilor o gama variata de servicii in domeniul auto, punand accentul pe promptitudine, calitate si profesionalism. Fie ca va aflati in timpul unei calatorii de afaceri, a unui concediu cu familia ori administrati propria firma si aveti nevoie de ajutor in ceea ce priveste gestionarea parcului auto, venim in intampinarea cerintelor dumneavoastra cu servicii special adaptate nevoilor clientilor nostri.

Mai jos gasiti o lista cu doar cateva din servciile oferite de firma AMD Cars2Go clientilor sai. Daca credeti ca va putem fi de folos si cu alta categorie de servciii din domeniul auto, nu ezitati sa ne contactati prin e-mail sau telefonnic, la unul din numerele afisate pe site, si vom face tot posibilul sa gasim solutia optima pentru solicitarea dumneavoastra.

 

Transfer Aeroport

De astazi puteti scapa de grija drumului pana la aeroport, a gasirii unui loc sigur unde sa va parcatii masina pe durata calatoriei, a costului in general ridicat al parcarii pentru o perioada mai lunga in incinta aeroporturilor sau a taxiurilor care adesea ajung cu intarziere si practica tarife substantial majorate pentru cursele spre / dinspre aeroporturi.... Cars2Go va pune la dispozitie servciiul de transfer la / de la aeroport rapid si in conditii de maxima siguranta. Tariful pentru acest serviciu difera in functie de destinatia aleasa de dumneavoastra, ori de locatia de unde doriti sa fiti preluat de masina noastra:

- Pentru transferuri de la Aeroportul International Henri Coanda Otopeni catre diverse locatii din Bucuresti: 25 EUR / 45 EUR** (tarif fix);*

- Pentru transferuri de la Aeroportul International Henri Coanda Otopeni catre alte locatii din tara si strainante: 0.25 EUR/km  / 0.45 EUR/km **(calculat dus / intors);*

*Tarifele prezentate sunt valabile si pentru transferurile in sens invers.

** Tarifele afisate sunt valabile pentru autoturismele de max.4 locuri, respectiv max. 8 locuri.

Pentru alte detalii despre serviciile noastre de tranfer, precum si pentru o oferta personalizata, adaptata nevoilor dumneavaostra, va asteptam sa ne contactati prin e-mail sau telefonic la unul din numerele de telefon afisate pe site.

 

Transfer Aeroport

Rezerva

Sofer Personal

Pe langa serviciile de inchirieri auto oferite de Cars2Go, de acum aveti posibilitatea sa optati si pentru un sofer personal. Astfel, indiferent daca veti calatori in interes de serviciu sau planuiti un concediu cu prietenii ori familia, va puteti deplasa in conditii de siguranta deplina, beneficiind de serviciile unui sofer experimentat, la dispozitia dumneavoastra 24 de ore.

Tariful pentru inchirierea unei masini cu sofer personal inclus variaza in functie de destinatia aleasa de dumneavoastra, de perioada pentru care solicitati acest serviciu si de modelul masinii pe care il preferati. Pentru detalii suplimentare despre acest serviciu va invitam sa ne contactati prin e-mail sau la unul din numerele de telefon afisate pe site-ul nostru, si un consultant Cars2Go va va indruma spre gasirea solutiei optime pentru solicitarea dumneavoastra.

Sofer Personal

Rezerva

Inchiriere termen lung

Cand aveti de administrat o afacere, timpul dumneavoastra devine foarte pretios. Noi, cei de la Cars2Go suntem constienti de asta si incercam sa va venim in ajutor cu un pachet integrat de servicii destinat segmentului business: fleet management / inchiriere pe termen lung. Astfel, dumneavoastra scapati de grija administrarii parcului auto, iar noi va punem la dispozitie o intreaga echipa de specialisti in domeniu care se vor ocupa de acest aspect.

Fie ca detineti deja propriul parc auto, sau decideti va folositi de autoturismele noastre, evitand, astfel, sa imobilizati sume importante de bani care pot fi investite in alt fel, noi preluam responabilitatea gestionarii intregii flote de masini, inclusiv intretinerea si inspectia tehnica periodica, asigurari obligatorii si optionale, reparatii, inlocuirea autoturismului in caz de avarie. Toate acestea le puteti obtine la un pret avantajos, adaptat nevoilor firmei dumneavoastra. De aceea, va asteptam sa ne contactati prin e-mail sau la unul din numerele de telefon afisate pe site pentru a obtine o oferta personalizata, precum si orice alte detalii despre serviciile noastre de la un reprezentant Cars2Go. 

 

Inchiriere termen lung

Rezerva