Ce documente sunt necesare pentru a beneficia de serviciile oferite de AMD CARS2GO?
Pentru serviciile de inchiriere auto aveti nevoie de: permisul de conducere*, un act de identitate (BI/CI/Pasaport) si un card de credit/debit **(Visa / Master Card / Maestro) valid.

* PERMISUL DE CONDUCERE trebuie sa fie : VALABIL pe intreaga perioada a inchirierii; obtinut cu CEL PUTIN 1 AN inaintea momentului inchirierii; EMIS de autoritatile competente din tara in care Clientul isi are rezidenta.

Observatie: in cazul in care permisul auto nu este scris cu caractere romane, Clientul are obligatia de a prezenta si un permis de conducere auto international.

** CARDUL DE CREDIT / DEBIT trebuie sa fie: EMIS pe umele Clientului (titularului de contract); VALABIL pe intreaga perioada a inchirierii; Tipurile de carduri acceptate de AMD CARS2GO: Visa, Visa electron, Mastercard, Maestro.

Care este varsta minima pentru a putea inchiria un autoturism de la AMD CARS2GO?
Pentru categoriile A,B,C & D, soferul trebuie sa aiba peste 21 de ani . Pentru orice alta categorie varsta minima este de 25 de ani.

Exista limita de kilometri pentru perioada inchirierii?
In majoritatea cazurilor nu exista limita de kilometri pentru autoturismele inchiriate de la AMD CARS2GO. Cu toate acestea, in cazul inchirierilor pentru o perioada mai scurta de 3 zile, se va impune respectarea unei limite maxime de kilometri pentru fiecare zi de inchiriere.Depasirea acesteia atrage dupa sine plata unei taxe calculate la fiecare suta de kilometri depasire . Veti fi informat despre acest aspect in mesajul de confirmare a rezervarii, primit pe e-mail in urma solicitarii dumneavoastra de inchiriere auto. Alternativ, puteti apela unul din numerele de telefon inscrise pe site-ul nostru , la sectiunea Contact, si unul din reprezentantii nostri va va putea oferi toate detaliile referitoare la acest aspect.

Voi primi autoturismul deja alimentat cu combustibil?
La momentul inchirierii autoturismelor CARS2GO se va consemna in contract cantitatea de combustibil din rezervorul masinii. Prin semnarea contractului, Clientul certifica corectitudinea datelor consemnate si se obliga sa returneze masina, la finalul perioadei de inchiriere, cu aceeasi cantitate de combustibil in rezervor. In cazul in care Clientul nu se supune acestei conditii, se va percepe in mod automat o taxa de realimentare, in functie de cantitatea de combustibil lipsa, calculata la pretul de 2,00 EUR / litru.

Pot permite si altei persoane sa conduce autoturismul inchiriat?
AMD CARS2GO nu percepe o taxa aditionala pentru soferi aditionali (maxim 3), cu conditia OBLIGATORIE ca numele acestora sa fie mentionat in momentul inchirierii. Tot la acest moment, toti soferii mentionati in contract au obligatia sa prezinte un permis de conducere valabil si un act de identitate. Daca pe perioada inchirierii, masina este condusa de alta persoana decat cele declarate initial, in cazul unui accident intreaga responsabilitate ii revine acestuia, inclusiv plata integrala si nerambursabila a reparatiilor, suportarea consecitelor legale ce decurg din acest eveniment, AMD CARS2GO fiind absolvita de orice responsabilitate.

Care este costul unei inchirieri?
Pentru serviciile de inchirieri auto, costul efectiv al inchirierii se calculeaza in functie de grupa din care face parte autovehiculul, modelul acestuia si perioada inchirierii, conform pretului afisat pe site. La acest pret se adauga dotarile optionale solicitate de Client la momentul rezervarii, precum si taxele suplimentare (daca este cazul) mentionate in sectiunea Termeni si conditii.

Am nevoie de ajutor in afara orelor de program!
Asistenta rutiera se ofera gratuit de catre CARS2GO, 24 ore, prin apelarea unuia din numerele de telefon inscrise pe site-ul AMD CARS2GO , la sectiunea Contact.

Ce se intampla in cazul in care autoturismul va fi avariat?
Avariile existente la momentul inchirierii trebuie mentionate in mod OBLIGATORIU in contract. Prin semnarea contractului, Clientul certifica veridicitatea informatiilor cuprinse in acesta, inclusiv referitor avariile deja existente ale autoturismlui. In cazul in care, la returnare, se constata daune aduse automobilului din culpa Clientului, CARS2GO va executa garantia initiala, depusa la momentul inchirierii in vederea remedierii acestora. Pentru avarii minore, a caror remediere necesita cheltuieli substantial mai mici fata de cuantumul garantiei, clientul poate opta pentru remedierea acestora pe cont propriu si pe cheltuiala exclusiva a acestuia, sau se poate adresa companiei CARS2GO. In acest caz, reparatia va fi intermediata de CARS2GO, care va retine o cota din garantia initiala, echivalentul reparatiei, suma ce nu poate fi mai mica de 50 EURO. De asemenea, in cazul unui accident grav, din culpa clientului, acesta are obligatia de a plati companiei CARS2GO o taxa fixa si nerambursabila de 30 EURO, pentru acoperirea cheltuielilor de administrare.