Inchirieri auto Dacia Logan Diesel Stepway MCV Lodgy Duster Chevrolet Lacetti Ford Focus Nissan Primera Opel si alte modele de masini. 

Pentru a inchiria un autoturism puteti suna direct la numarul 0040 765 504 778 sau puteti folosi formularele de inchiriere de mai jos.
Livrarea masinii inchiriate la Otopeni in aeroport sau oriunde in Bucuresti este gratuita

Venim in intampinarea nevoilor dumneavoastra cu o oferta variata de inchirieri auto . Diferite modele de autoturisme compacte de inchiriat , potrivite circulatiei in oras, pana la automobile de teren, potrivite conditiilor de drum dificile ori drumetiilor montane in orice sezon.

In continuare gasiti lista cu modelele auto disponibile pentru inchiriere, insa in eventualitatea in care acestea nu corespund intocmai exigentelor dumneavoastra, va invitam sa ne trimiteti un mesaj in care sa mentionati exact modelul de autoturism dorit, iar noi vom face tot posibilul sa vi-l punem la dispozitie in cel mai scurt timp.

Plata se va face la livrarea masini, cash sau folosind cartea de credit. Preturile includ atat numar nelimitati de km, cat si asigurare (RCA si CASCO), taxa de drum,TVA, livrare gratuita la aeroport, spalare, etc. Orice reparatie, sau depanare este suportata de firma noastra. Pretul afisat este cel final. Fara taxe ascunse!

Filtru masini

Cars List

 

Despre noi

AMD CARS2GO SRL a fost infiintata din dorinta de a oferi clientilor servicii de inchirieri auto de cea mai buna calitate cu autoturisme in stare tehnica perfecta la preturi rezonabile, in conditii de maxima siguranta si un grad inalt de profesionalism.Valorile si viziunea Cars2Go

Inainte de toate, noi credem ca satisfactia clientului este factorul principal care determina succesul unui business. Pentru a ne asigura ca aceasta viziune este pe deplin satisfacuta, ne-am propus sa respectam intocmai o serie de valori fundamentale ale AMD CARS2GO:

  • Ne indeplinim obligatiile fata de client cu profesionalism si ii protejam interesele, in calitate de partener, cu maxima consideratie;

  • Onestitatea, legalitatea si transparenta ne caracterizeaza fiecare actiune. Dupa noi, cheia succesului oricarui business se afla in corectitudinea actiunilor intreprinse in numele acestuia.

  • Punem mare pret pe respectul si loialitatea clientilor nostri. Ne dorim sa obtinem acest lucru prin calitatea serviciilor oferite in mod prompt, corect si in conditii de maxima siguranta.

  • Credem in construirea unei echipe dinamice, flexibile, bine pregatite si gata sa reactioineze la cerintele partenerilor nostri in mod eficient, la orice ora.

  • Stim ca nimic nu poate fi IREPROSABIL. Dar vrem ca singurele reprosuri pe care le putem primi sa vina de la noi insine, din dorinta de a ne imbunatati permanent calitatea serviciilor.Strategia AMD CARS2GO

Strategia noastra pe viitor cuprinde urmatoarele obiective:

  • Satisfactia deplina a clientilor;

  • Eficientizarea activitatii in termeni de calitate - pret a serviciilor de inchiriere autoturisme oferite;

  • Recunoasterea brandului CARS2GO inchiriere masinai pe piata - atat la nivel national cat si international;

  • Dezvoltarea continua;

Construirea unei echipe de profesionisti cu un grad inalt de pregatire si dinamism special formati pentru piate de inchirieri auto.